Online agenda software

Er zijn veel handige tools om een agenda online bij te houden. Echter is er niet één koppelbaar met al je andere software. Dit is waar wij ons van de concurrentie onderscheiden. Vergeet eindeloos zoeken, inloggen, plannen en wijzigen. Met SalonWare heb je een handige online agenda functie die altijd en overal beschikbaar is. Deze functie is standaard geïntegreerd in het basisabonnement. Met een overzichtelijke online agenda heb je de regie van je salon altijd volledig zelf in handen.

Nauwkeurige online planning

Alle afspraken worden gedetailleerd en duidelijk weergeven in een handig overzicht. Je kunt online alle afspraken bekijken, wijzigen en eventueel verwijderen. Hiermee voorkom je dubbele boekingen die anders misschien onopgemerkt waren gebleven.

Overzichtelijk dashboard

Het hoofdscherm is netjes geordend. Alle functies zijn eenvoudig te herkennen. Een nieuwe klant aanmaken, een afspraak annuleren of de actuele voorraad opvragen; ieder aspect van je salon is binnen enkele muisklikken te volgen.

Beschikbaar voor alle medewerkers

Je kunt de agenda toegankelijk maken voor alle werknemers. Het zelf invoeren van elke boeking is daarmee verleden tijd. Een medewerker houdt daardoor meer tijd over voor de klant. Dit resulteert in een hogere efficiency en daarmee meer geld in het laatje.

Laat klanten online reserveren

Beeld het maar eens in. Hoeveel tijd zou je besparen als klanten zelf zouden reserveren, zonder dat je contact hoeft te hebben? De agenda is vanaf nu online bereikbaar zodat de klant zelf een reservering kan plaatsen. Dit kan via je eigen website, app of Treatwell-pagina. Alles is direct met elkaar verbonden. Je hoeft alleen de universele online agenda open te klappen voor een volledig overzicht.

Gemak voor de klant

Door de online bereikbaarheid van deze salon software kunnen ook je klanten voortaan via internet een afspraak maken. Daardoor is het mogelijk om ook buiten openingstijden te reserveren. Ook kunnen klanten, die je salon via internet gevonden hebben, direct een afspraak maken.

Tijdsbesparing

Tijdens een behandeling kan je de telefoon soms niet opnemen. Vooral als je net een mousse of crème aan het aanbrengen bent, wil je de telefoon niet oppakken. Met een online mogelijkheid om te reserveren, hoeven klanten niet meer te bellen voor een afspraak.

Universele online agenda

Online software zorgt ervoor dat je op één plek al je agenda’s samen kunt voegen. Of klanten nu een afspraak maken via je website of via je app; alle afspraken komen op één plek. De support van SalonWare helpt je bij het instellen van je online agenda en reserveringsmogelijkheden.

Van grote tot kleine salons

SalonWare is geschikt voor iedere salon. Van kapsalons tot pedicures en van grote bedrijven tot kleine eenmanszaken. Iedere saloneigenaar heeft baat bij efficiënte software. Neem contact op voor meer informatie of meld je gelijk aan voor een gratis proefperiode van 14 dagen.