VOORDELEN VAN

SALONWARE

Houd eenvoudig je agenda, kassa en klantenbestand bij, waar je ook bent. In de salon, thuis op de bank of onderweg. Salonware kun je altijd en overal raadplegen. Op je smartphone, desktop of tablet. Salonware geeft je 24/7 inzicht in je salon administratie en organisatie!

1. Volledige ontzorging

Altijd en overal eenvoudig toegang tot uw agenda. U beheert uw agenda eenvoudig via computer, laptop, tablet of smartphone. SalonWare zorgt voor maximale controle en optimaal gemak!

2. Bespaar tijd en geld

Door een volledig geïntegreerd agendasysteem verlies je geen tijd en geld meer aan onduidelijk geschreven afspraken of dubbele boekingen. Alle afspraken zijn in één oogopslag te zien.

3. Minder stress, meer overzicht

Het transparante dashboard van onze salon software zorgt voor een stressvrije werkomgeving. Door alle informatie direct en gemakkelijk beschikbaar te stellen, bespaar je een hoop tijd.

4. Altijd en overal toegankelijk

Tegenwoordig is iedereen ‘on the move’. Dit betekent dat ook je kapsalon software overal bereikbaar moet zijn. De handige online app zorgt er voor dat je altijd, op elk apparaat en in iedere browser kunt inloggen.

5. Alle koppelingen (ook iDeal)

SalonWare is gemakkelijk en snel te koppelen aan vrijwel alle betaalsystemen. Dankzij de uitgebreide koppelingen hoef je geen aparte abonnementen of programma’s meer aan te schaffen!
 

6. Betere vindbaarheid

De door ons ontwikkelde websites en webshops zijn volledig geoptimaliseerd voor de zoekmachines. Daardoor wordt je bedrijf direct goed gevonden in Google. Het mag geen geheim zijn dat dit een uitstekende manier is om (lokale) klanten te bereiken.