Salon software voor de schoonheidssalon

SalonWare is in eerste instantie ontwikkeld voor schoonheidssalons. Vanwege de vele diensten is het vrijwel noodzakelijk om te beschikken over efficiënte software. Wie wil nou niet online kunnen inplannen, behandelingen kiezen en afrekenen? Met deze handige online software kan je, zonder veel moeite, alle belangrijke zaken voor je schoonheidssalon regelen.

Organisatie is effectiviteit

Met de online agenda heb je altijd en overal inzicht in de actuele afspraken. Welke klant op welk tijdstip langskomt, wat de voorkeuren van de klant zijn en welke behandeling er nodig is. Alles kan direct vanaf een laptop, smartphone of tablet afgelezen worden.

Een totaaloplossing

Voor veel schoonheidssalons is het bijhouden van administratie een minder leuk aspect. Met een online hulpmiddel hoeft dat niet meer zo te zijn. Het is een totaaloplossing voor elk aspect van een salon. Naast de agenda, administratie en website kan je bijvoorbeeld ook de voorraad in de gaten houden.

Voordelen van Salon software

Geen verspilde tijd meer

Het ingebouwde online agendasysteem zorgt ervoor dat je enorm veel tijd bespaart. Dubbele boekingen en onduidelijke afspraken zijn daarmee verleden tijd. Alles is met één klik op de knop te achterhalen.

Zorgeloos ondernemen

Belangrijke informatie is vanaf het eerste moment voor alle medewerkers beschikbaar. Dit zorgt voor een overzichtelijke werkomgeving en een duidelijke planning.

Ongekende toegankelijkheid

Omdat de software volledig online toegankelijk is, is SalonWare dé oplossing voor moderne schoonheidssalons. Altijd bezig en overal aan het werk. Bereikbaarheid is belangrijk, daarom kan je via de app op ieder apparaat inloggen.

De mogelijkheden voor schoonheidssalons

Je kunt met SalonWare alle kanten op. Er zijn tal van opties om voor elke salon een passend pakket samen te stellen. De online agenda is de voornaamste functie. Al je afspraken op één plek: dat kan met onze praktische online software. Één inlognaam, één wachtwoord. Meer is er niet nodig om, overal en altijd, je afspraken te checken.


Analyse en rapportage

Cijfers liegen niet. Daarom houdt SalonWare precies bij wat je omzet is, hoeveel klanten je hebt behandeld en wat de actuele voorraad is. Alles is in overzichtelijke grafieken en tabellen te bestuderen, zodat je weldoordachte keuzes kunt maken.

inloggen op tablet of smartphone

Inloggen op tablets en smartphones is een groot voordeel, je hebt bijvoorbeeld overal beschikking over je agenda. Dat betekent dat je overal en altijd bereikbaar bent voor klanten. Het inplannen en opzoeken van afspraken kan zelfs onderweg!

Lees meer

Nieuw: Treatwell integratie!

Als je net als vele andere salons ook gebruik maakt van Treatwell voor je online afspraken, bieden wij een passende oplossing. SalonWare heeft een unieke koppeling met Treatwell ontwikkeld. Deze software koppelt je online agenda, aan die van Treatwell.

Kassasysteem

Om het allemaal nog eenvoudiger te maken, kan je ook afrekenen via SalonWare. Vrijwel alle kassasystemen zijn compatibel met de online software. Zodra de kassa met je nieuwe software gekoppeld is, kan je direct bestelling volgen in het dashboard. Alle transactiegegevens worden bovendien automatisch bijgehouden in de administratie.

Lees meer

Klantdossier

Met het geïntegreerde klantdossier zijn al je klantgegevens in één muisklik te bereiken. Elke klant heeft een eigen klantenkaart waar alle gegevens op te vinden zijn. Vergeet eindeloos zoeken naar de juiste telefoonnummers of e-mailadressen. Voeg foto's toe via uw smartphone of tablet en teken hierop met uw vingers.

Voorraadbeheer

Alle wijzigingen in de voorraad, of dit nu online of offline is, worden in je salon software bijgehouden. Dankzij deze functie direct inzichtelijk wat bijbesteld moet worden en wat nog voldoende op voorraad is.

Automatische administratie

Het correct bijhouden van de administratie kan veel tijd in beslag nemen. Financiële werkzaamheden uitvoeren is bovendien niet voor iedereen weggelegd. Daarom doet de software dit automatisch voor je. Met de administratieve functie worden alle financiën op de juiste manier bijgehouden en kan je jezelf richten op de activiteiten waarmee je daadwerkelijk het verschil kunt maken.

Lees meer

Online reserveren

Kunt u de telefoon niet altijd opnemen of willen uw klanten afspreken buiten uw werktijden dan moet u elke keer weer het antwoordapparaat afluisteren en terugbellen. Gebruik daarvoor onze online agenda.