Salon software voor de pedicure

Ook voor pedicures kan SalonWare van pas komen! De progressie die je boekt is bovendien eenvoudig te meten door de uitgebreide analyse mogelijkheden. De voordelen en functies zijn niet op één hand te tellen. Een online agenda en automatische administratie kan echter voor iedere schoonheidsspecialist.

Goed georganiseerde pedicuresalon

Voortaan is alles in je salon tot in de puntjes uitgewerkt! SalonWare neemt een groot deel van het papierwerk uit handen. Alles gaat automatisch; je administratie, je voorraadbeheer en je omzetanalyse. Met goede software ben je verzekerd van een soepel lopend bedrijf!

Alle pedicure functies binnen handbereik

Het dashboard van SalonWare is duidelijk en overzichtelijk. Zodra je inlogt zijn alle opties binnen het bereik van één muisklik. Snel toegang tot de kassa of e-mail, aspecten die je waarschijnlijke iedere dag gebruikt.

Bespaar tijd en geld!

Het gebruik van SalonWare kan leiden tot een overvloed aan tijd. Doordat al het papierwerk automatisch geregeld wordt, heb jij meer tijd over voor klanten! Een investering in pedicure software is dan ook snel terugverdient.

Alle gegevens bij de hand

Het zoeken naar afspraken en transactiegegevens behoort tot het verleden. Alle gegevens zijn binnen enkele klikken te vinden. Het hoofdmenu is overzichtelijk en simpel. Alle functies zijn duidelijk herkennen, ook medewerkers kunnen snel overweg met de software!

Werknemers profiteren mee

Al je werknemers, met toegang, kunnen inloggen op de online software. Dankzij de online app kan iedereen snel bij de benodigde informatie. Als ondernemer is dit een bijkomend voordeel omdat je minder contact hoeft te onderhouden om de salon goed te laten draaien.


Ontdek de mogelijkheden

Het grote scala aan functies zorgt ervoor dat onze salonsoftware voor veel bedrijven een uitkomst dé oplossing is. Zowel schoonheidssalons als kapsalons en pedicures hebben baat bij effectieve software.

 

Analyse en rapportage

Cijfers liegen niet. Daarom houdt SalonWare precies bij wat je omzet is, hoeveel klanten je hebt behandeld en wat de actuele voorraad is. Alles is in overzichtelijke grafieken en tabellen te bestuderen, zodat je weldoordachte keuzes kunt maken.

inloggen op tablet of smartphone

Inloggen op tablets en smartphones is een groot voordeel, je hebt bijvoorbeeld overal beschikking over je agenda. Dat betekent dat je overal en altijd bereikbaar bent voor klanten. Het inplannen en opzoeken van afspraken kan zelfs onderweg!

Lees meer

Kassasysteem

Om het allemaal nog eenvoudiger te maken, kan je ook afrekenen via SalonWare. Vrijwel alle kassasystemen zijn compatibel met de online software. Zodra de kassa met je nieuwe software gekoppeld is, kan je direct bestelling volgen in het dashboard. Alle transactiegegevens worden bovendien automatisch bijgehouden in de administratie.

Lees meer

Klantdossier

Met het geïntegreerde klantdossier zijn al je klantgegevens in één muisklik te bereiken. Elke klant heeft een eigen klantenkaart waar alle gegevens op te vinden zijn. Vergeet eindeloos zoeken naar de juiste telefoonnummers of e-mailadressen. Voeg foto's toe via uw smartphone of tablet en teken hierop met uw vingers.

Automatische administratie

Het correct bijhouden van de administratie kan veel tijd in beslag nemen. Financiële werkzaamheden uitvoeren is bovendien niet voor iedereen weggelegd. Daarom doet de software dit automatisch voor je. Met de administratieve functie worden alle financiën op de juiste manier bijgehouden en kan je jezelf richten op de activiteiten waarmee je daadwerkelijk het verschil kunt maken.

Lees meer

Factuur en verzamelfactuur

Via het kassasysteem kunt u eenvoudig afrekenen en staat de factuur vervolgens automatisch klaar. Deze kan geprint worden of via e-mail verstuurd worden. Facturen kunnen ook automatisch verzameld worden om via verzamelfacturen naar de juiste persoon of instantie gestuurd te worden.