Salon software voor de nagelstudio

Een goed georganiseerde nagelstudio is voor klanten een ware verademing. Niemand houd van onduidelijke afspraken en een chaotische administratie. Online software voor je nagelstudio kan uitkomst bieden. Laat je klanten eenvoudig reserveren via de website, alle afspraken zijn razendsnel terug te vinden in de online agenda. Transacties worden automatisch opgeslagen in de software zodat je hier ook geen omkijken meer naar hebt.

Organisatie is effectiviteit

De meeste nagelstudio’s krijgen per behandeling betaald. Dat is niet zo gek maar dat betekent wel dat je efficiënt met je tijd om moet gaan. Met onze uitgebreide software optimaliseer je in één keer de efficiency en organisatie van je bedrijf. Alle aspecten zijn vanaf nu altijd actueel te volgen in het overzichtelijke dashboard. Voor de grotere nagelstudio betekent dit dat verschillende afdelingen geruisloos op elkaar afgestemd zijn. De software is binnen enkele muisklikken te bereiken voor iedere medewerker.

Voordelen van salon software

Dankzij een overzichtelijk dashboard behoort het eindeloos zoeken naar afspraken en informatie definitief tot het verleden. Wanneer u inlogt belandt u op een overzichtelijk menu waaruit u iedere functie kunt bereiken. Volg alle ontwikkelingen in het dashboard en vraag waar nodig gedetailleerde informatie op.

Beter samenwerken

Vele handen maken licht werk. Met SalonWare is dat meer dan waar omdat alle medewerkers één centrale backoffice hebben. Iedereen heeft toegang om reserveringen te plannen en wijzigen. Door middel van een mobiele applicatie kan dit zelfs op de werkvloer uitgevoerd worden.


Alle functies voor je nagelstudio

Overzicht zorgt er voor dat je effectief te werk gaat. Ook bij een nagelstudio is het bijhouden van een online agenda meer dan noodzakelijk. Naast het plannen van behandelingen kan je ook bedrijfsmatige afspraken terug laten komen. Omdat alle functies in één tool verenigd zijn bespaar je zowel tijd als kosten.


Analyse en rapportage

Cijfers liegen niet. Daarom houdt SalonWare precies bij wat je omzet is, hoeveel klanten je hebt behandeld en wat de actuele voorraad is. Alles is in overzichtelijke grafieken en tabellen te bestuderen, zodat je weldoordachte keuzes kunt maken.

inloggen op tablet of smartphone

Inloggen op tablets en smartphones is een groot voordeel, je hebt bijvoorbeeld overal beschikking over je agenda. Dat betekent dat je overal en altijd bereikbaar bent voor klanten. Het inplannen en opzoeken van afspraken kan zelfs onderweg!

Lees meer

Nieuw: Treatwell integratie!

Als je net als vele andere salons ook gebruik maakt van Treatwell voor je online afspraken, bieden wij een passende oplossing. SalonWare heeft een unieke koppeling met Treatwell ontwikkeld. Deze software koppelt je online agenda, aan die van Treatwell.

Klantdossier

Met het geïntegreerde klantdossier zijn al je klantgegevens in één muisklik te bereiken. Elke klant heeft een eigen klantenkaart waar alle gegevens op te vinden zijn. Vergeet eindeloos zoeken naar de juiste telefoonnummers of e-mailadressen. Voeg foto's toe via uw smartphone of tablet en teken hierop met uw vingers.

Automatische administratie

Het correct bijhouden van de administratie kan veel tijd in beslag nemen. Financiële werkzaamheden uitvoeren is bovendien niet voor iedereen weggelegd. Daarom doet de software dit automatisch voor je. Met de administratieve functie worden alle financiën op de juiste manier bijgehouden en kan je jezelf richten op de activiteiten waarmee je daadwerkelijk het verschil kunt maken.

Lees meer

Online agenda

Altijd en overal eenvoudig toegang tot uw agenda. U beheert uw agenda eenvoudig via computer, laptop, tablet of smartphone. OnlineAgendaVoorIedereen zorg voor maximale controle en optimaal gemak!

Lees meer