Website voor je salon?

Het ontwikkelen en bijhouden je website kan ook binnen de online om. Met SalonWare creëer je razendsnel een unieke website die aan alle wensen voldoet. Wij richten de website volledig in, het is systeem is standaard gericht op kapsalons, schoonheidssalons en pedicures. Een professionele website, waar je perfect je diensten en producten kunt etaleren. Ook optimaliseren wij iedere pagina voor zoekmachines als Google, zodat je direct goed vindbaar bent voor potentiële klanten!

Meer dan een visitekaartje

Een website is het online uithangbord van een bedrijf. Niet alleen moeten klanten je telefoonnummer kunnen vinden, maar alle diensten moeten direct beschikbaar zijn. Een afspraak maken, afzeggen of wijzigen, producten bestellen of behandelinformatie opvragen; tegenwoordig is het allemaal mogelijk. Met SalonWare kies je voor een totaalpakket, alles tot in de puntjes geregeld en eenvoudig bereikbaar.

Online reserveren

Met een maatwerk salonwebsite kunnen klanten voortaan eenvoudig online een afspraak inplannen. Welke tijden beschikbaar zijn, wordt op de online agenda duidelijk gemaakt. Reserveert een klant online? Dan komt de afspraak direct in je agenda te staan, zodat je meteen op de hoogte bent van nieuwe reserveringen.

Mogelijkheden met een salonwebsite

Resultaten behalen

Je website kan er nog zo mooi uit zien, zonder bezoekers behaal je niet het gewenste resultaat. De meeste van onze klanten beschikken over een beperkt budget waar voorzichtig mee omgesprongen moet worden. SEO, oftewel zoekmachine optimalisatie, zoergt er voor dat je op de lange termijn goed gevonden wordt. Liever direct bovenaan komen? Met Google Adwords helpen we je om direct de topposities te bemachtigen.

Lokale vindbaarheid

Voor veel salons is de lokale vindbaarheid het belangrijkst. Steeds meer mensen zoeken op specifieke termen omdat je dan de meest relevante resultaten krijgt. Als je op dit moment een kapper nodig hebt type je bijvoorbeeld ‘Kapsalon Amsterdam’ in. Het is daarom verstandig om te beginnen met het optimaliseren van de lokale vindbaarheid. Zodra je in regio vindbaar bent, weet je al snel een hoop klanten te trekken.

Onderdelen SEO traject

Het optimaliseren van de vindbaarheid gaat niet over één nacht ijs. Dit is een constant terugkerend proces waarin zorgvuldig te werk moet worden gegaan. Je concurrenten zitten ook niet stil, daarom is SEO vrijwel iedere maand aan de orde. Naast een eenmalige verbeterslag kunnen we je website ook periodiek controleren en optimaliseren. Hierdoor wordt de vindbaarheid van je schoonheidssalon continu verbeterd.

Uitvoerige zoekwoordanalyse

Een gedegen zoekwoordanalyse is de basis van ieder zoekmachine-optimalisatietraject. Om de meest interessante zoektermen te vinden, voeren we een uitgebreide analyse uit. Aan de hand hiervan wordt de website ingericht op de meest relevante en rendabele zoektermen.

De juiste structuur

De zoekwoorden die uit de analyse rollen kunnen ook als fundament voor de website structuur gebruikt worden. Deze zoekwoordgroepen kunnen vertaald worden naar een logische en gestructureerde indeling van je website.

Direct bovenaan met Adwords

SEO vergt veel tijd en inspanning, als je hier niet op wil wachten is Google Adwords wellicht passender. Hiermee kan je direct bovenaan komen door per klik te betalen. We zorgen ervoor dat je het optimale rendement haalt uit het overeengekomen advertentiebudget. Je betaalt alleen voor bezoekers die daadwerkelijk op je website komen!

Rendement meten

Omdat je veel tijd en geld in de marketing investeert wil je natuurlijk wel weten wat deze inspanningen precies opleveren. De gratis tool van Google, genaamd Analytics, maakt dit mogelijk. Met deze analysetool kan je werkelijk alle statistieken en gegevens achterhalen. Dit biedt je de grondslag om goede marketingbeslissingen te maken.

Iedere website is maatwerk!

Veel functies zijn al uitgebreid benoemd, de lay-out en styling van de website is een ander aspect dat ook niet onbelicht mag blijven. Geen enkele bezoeker en doelgroep is hetzelfde. Volgens ons is iedere website daarom maatwerk. Omdat smaken verschillen houden we alle opties open, we kunnen je een voorzetje geven, of je levert een geheel eigen ontwerp aan. Indien je er voor kiest om zelf aan design aan te leveren zullen ervaren programmeurs dit zo goed mogelijk vertalen naar je nieuwe website.