Kassasysteem voor salons

Het is voortaan niet meer nodig om overal een apart systeem voor aan te schaffen. Zelfs de kassa kan door SalonWare overgenomen worden. Het afrekenen met klanten kan met onze software direct vanuit het overzichtelijke dashboard. Daardoor kan je vanaf je tablet, telefoon of computer de klant bedienen!

Alle klanten en betalingen onder één dak

Omdat het van belang is alle betalingen inzichtelijk te hebben, houdt de administratiemodule alle transacties bij. Je ziet direct welk product er besteld is, welke klant de aankoop heeft gedaan en wat het bedrag is. Het analyseren van de omzet wordt hierdoor een stuk eenvoudiger.

Salon software in begrijpelijke taal

De voorkant van de software is in begrijpelijke termen geschreven, zodat alle functies eenvoudig uit te voeren zijn. Binnen enkele uren kan je nieuwe medewerkers wegwijs maken in het kassasysteem en de online agenda. De simpele, maar effectieve, functies spreken voor zich!

Voor zowel grote als kleine bedrijven

SalonWare is geschikt voor ondernemingen van ieder formaat. Of je nou een eenmanszaak of een grote kapsalon hebt, efficiënte software komt overal van pas. Deze praktische software is ontworpen met efficiëntie in het achterhoofd, een belangrijke factor binnen ieder bedrijf.

Compatibel met alle bekende kassasystemen

Om het afrekenen met klanten zo goed mogelijk te integreren, ondersteund SalonWare vrijwel alle kassasystemen. Je kunt probleemloos gebruik maken van alle functionaliteiten, zonder direct dure nieuwe systemen aan te hoeven schaffen. De koppeling tussen het kassasysteem en de nieuwe software zorgt voor overzichtelijkheid en gemak.

Diverse extra functies

Online reserveren en betalen

Online reserveren is al heel erg handig. Het is echter nog handiger als je klanten gelijk online kunnen betalen. Met SalonWare kan een klant meteen afrekenen na het plaatsen van een reservering. Dit scheelt tijd voor de ondernemer, maar ook voor de klant. Bovendien is de kans een stuk hoger dat de afspraak ook daadwerkelijk doorgaat als de klant al betaald heeft.

Notificatie bij betaling

Zodra een klant heeft betaald, ontvang je automatisch een notificatie per mail. Het is direct duidelijk welke klant zijn betaling heeft afgerond. Het bijhouden van stortingen kan natuurlijk ook via de app of je website.

Vraag eenvoudig historie op

Oude transactiegegevens blijven met onze software altijd opvraagbaar. Dit komt van pas bij de belastingaangifte bijvoorbeeld. Het is bovendien zeer overzichtelijk als je kunt zien hoeveel betalingen er binnen komen.

Vraag eenvoudig rapportages op

Rapportages over betalingen, winst, omzet en nog veel meer kunnen ook vlug ingezien worden. In het dashboard kan je direct alle data analyseren, vanaf je tablet of telefoon. Een handige leidraad voor het nemen van beslissingen!

Geïntegreerd met je CRM systeem

Het kassasysteem voor je kapsalon is volledig gekoppeld met het klantenbestand. Hiermee is, per klant, de betalingsgeschiedenis op te vragen.

Geïntegreerd met je administratie

Alle betalingen en verwerkingen worden direct opgeslagen in je administratie. Hierdoor heb je zelf geen omkijken meer naar het invoeren van financiële gegevens. Dit gebeurt automatisch en altijd accuraat.

Ontdek 14 dagen lang vrijblijvend alle functies!

Eerst zien, dan geloven; dat is het credo van onze try-out actie. Probeer nu twee weken geheel vrijblijvend de software uit! Het is geheel kosteloos om uit te proberen. Heb je vragen tijdens de proefperiode? Neem gerust eens contact op om de mogelijkheden door te nemen.