Inloggen op tablet of smartphone

Dankzij de handige app kan je overal inloggen, op welk apparaat dan ook. Een iPad of ander  merk tablet, een telefoon of een computer. Je hoeft je geen zorgen te maken over een dagje afwezigheid want je kunt vanuit ‘luie stoel’ alles coördineren. Stel je voor, je kan de bedrijfsvoering zelfs vanaf je vakantieadres regelen!

Altijd online toegang

De handige mobiele applicatie geeft je de vrijheid om, waar je ook gaat of staat, je werkzaamheden te regelen. Of je nou je agenda in wilt zien, de voorraad wilt checken of de administratie wilt controleren; alles is mogelijk met de mobiele applicatie. Een volledig webbased systeem, ontworpen om je gemak en overzicht te bieden. Alles-in-één, een totaalpakket voor iedere kapsalon, nagelstudio en schoonheidssalon.

Salon software voor de Apple Ipad

Voor de trotse eigenaren van een iPhone of iPad is het al langer mogelijk om de SalonWare app te gebruiken. Deze handige toepassing voor Apple tablets geeft je de vrijheid om mobiel te werken in je salon software. Werken aan een bureau is dus verleden tijd! Nieuwe afspraken al werkend inplannen? Het is allemaal mogelijk met de salon software voor Apple iPads en iPhones.

Ook geschikt voor Android telefoon en tablets

Sinds een aantal maanden heeft SalonWare ook de laatste tests doorstaan om gebruikt te worden op het Android systeem. In navolging op de Apple toepassing is de app helemaal gereed gemaakt voor dit systeem. Hierdoor is de app nu ook geschikt voor bezitters van een Android telefoon of tablet.

Download de mobiele applicatie

Het enige wat je hoeft te doen om online toegang te krijgen, is het downloaden van de app. Deze vind je direct door onze naam in te typen in de appstore. Installeer de app en je kunt gelijk aan de slag met het bijhouden van je online agenda, administratie en website.

Standaard app

De app is beschikbaar voor iedere salon die met onze software werkt. Het design is gemaakt in de huisstijl van SalonWare. Pas als klanten zich hebben aangemeld past de app zich aan jouw huisstijl aan. Omdat deze app door meerdere salons gebruikt wordt, kan het geen onderscheid maken tussen jouw klanten en die van andere salons. Dit is de reden dat klanten alvorens moeten inloggen.

Een app op maat

Wij kunnen ook speciaal voor jou een maatwerk app ontwerpen. Deze voert het logo van je salon en is volledig in jouw huisstijl gemaakt. In de appstore is hij te downloaden jouw salonnaam. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Nu 14 dagen uitproberen!

Al deze fantastische functies kan je nu vrijblijvend aan de tand voelen. Ook de mobiele app valt binnen het proefpakket. Twee weken lang zijn alle opties gratis beschikbaar. Neem contact op voor meer informatie, of schrijf je hier direct in!