Automatische administratie software

Administratie vergt tijd, tijd waarin je geen klanten kunt behandelen. Voor ons reden genoeg om een automatische administratiefunctie in de software te bouwen. Alle financiële gegevens worden op een handige plek bewaard zodat je er snel en gemakkelijk bij kunt. Met deze handige administratieve functie kan je lekker blijven knippen of behandelen zonder stress over de administratie. Ook kan je hiermee cijfers voor de boekhouder eenvoudig inzichtelijk maken. Met behulp van grafieken en tabellen is alles in één oogopslag inzichtelijk.

Overzicht en efficiency

De automatische administratie zorgt niet alleen voor gemak, het biedt ook waardevolle overzichten. Je kunt je gehele omzet uit behandelingen, producten of webshop apart analyseren. Het is exact te zien welke producten of diensten het meeste opleveren. Hierdoor kan je goed onderbouwde beslissingen maken. Ook kan je regelmatig een periode-overzicht opvragen van je resultaten voor bijvoorbeeld de BTW-aangifte.

Facturatie via de APP

Factureren hoef je niet meer te leren. Het opstellen, versturen en opslaan van de facturen is volledig geautomatiseerd met SalonWare. Vanaf nu verlies je nooit meer een factuur in de papierstapel. Alle crediteuren zijn vlot te vinden en te bereiken met één druk op de knop. Staat er nog een bedrag open? Dan ontvang de crediteur automatisch een herinnering.

Administratie geïntegreerd met de online agenda

De administratiefunctie synchroniseert altijd en overal met je online agenda. Elke afspraak die je in je agenda plaatst, wordt direct doorverwezen naar de administratie. De administratie is daardoor altijd up-to-date. Ook krijg je automatisch bericht wanneer er een belastingaangifte gedaan moet worden.

Alle klantgegevens binnen een paar klikken

Binnen een paar handelingen heb je alle klantgegevens gevonden. Het inplannen of wijzigen van een afspraak gaat hierdoor een stuk sneller. De benodigde informatie is altijd vlot te vinden.

Bespaar tijd en geld

Tijd is geld. Als ondernemer weet je dat maar al te goed. De uren die je in de administratie steekt kan je nou eenmaal niet in direct bij de klant rekening brengen. Met de automatische administratie van  kan je de focus volledig liggen op kernactiviteiten. De aspecten binnen het bedrijf waar je echt het verschil kunt maken!

Alle gegevens veilig opgeborgen

Belangrijke data wordt direct opgeslagen. Je hebt geen informatie op je eigen computer staan, gegevens worden op een streng beveiligde externe server opgeslagen. Hierdoor kan je op elk apparaat inloggen en om gegevens in te zien.

Dagelijkse back-ups

Naast de veiligheid van gegevens, wil je ervan uit kunnen gaan dat je administratie te allen tijde op te vragen is. Door onze achtergrond in programmeren hebben wij dit aspect van de software volledig dicht weten te timmeren. Alle gegevens staan op een sterk beveiligde server waarvan dagelijks een back-up wordt gemaakt.

Administratiesoftware voor je salon uitproberen?

Probeer nu gratis deze handige software uit! Schrijf je in voor een vrijblijvende proefperiode van twee weken. Je kunt nu, geheel kosteloos, aan den lijve ondervinden hoe het systeem werkt, en wat jouw schoonheidssalon er aan zal hebben. Neem contact met ons op voor vragen over de actie!