Mogelijkheden van SalonWare

SalonWare biedt u een overzichtelijke en gemakkelijk te bedienen agenda. Geen ergernis meer over het vele klikken of over moeilijk terug te vinden afspraken. De agenda kan helemaal in uw eigen huisstijl opgemaakt worden. 

Analyse en rapportage

Cijfers liegen niet. Daarom houdt SalonWare precies bij wat je omzet is, hoeveel klanten je hebt behandeld en wat de actuele voorraad is. Alles is in overzichtelijke grafieken en tabellen te bestuderen, zodat je weldoordachte keuzes kunt maken.

inloggen op tablet of smartphone

Inloggen op tablets en smartphones is een groot voordeel, je hebt bijvoorbeeld overal beschikking over je agenda. Dat betekent dat je overal en altijd bereikbaar bent voor klanten. Het inplannen en opzoeken van afspraken kan zelfs onderweg!

Lees meer

Nieuw: Treatwell integratie!

Als je net als vele andere salons ook gebruik maakt van Treatwell voor je online afspraken, bieden wij een passende oplossing. SalonWare heeft een unieke koppeling met Treatwell ontwikkeld. Deze software koppelt je online agenda, aan die van Treatwell.

Kassasysteem

Om het allemaal nog eenvoudiger te maken, kan je ook afrekenen via SalonWare. Vrijwel alle kassasystemen zijn compatibel met de online software. Zodra de kassa met je nieuwe software gekoppeld is, kan je direct bestelling volgen in het dashboard. Alle transactiegegevens worden bovendien automatisch bijgehouden in de administratie.

Lees meer

Klantdossier

Met het geïntegreerde klantdossier zijn al je klantgegevens in één muisklik te bereiken. Elke klant heeft een eigen klantenkaart waar alle gegevens op te vinden zijn. Vergeet eindeloos zoeken naar de juiste telefoonnummers of e-mailadressen. Voeg foto's toe via uw smartphone of tablet en teken hierop met uw vingers.

Nieuwsbrief

E-mail marketing is nog altijd een belangrijke methode om in een korte tijd, veel klanten te bereiken. Via de e-mail functie kan je snel en gemakkelijk een nieuwsbrief naar alle klanten sturen. Als je een actie hebt bedacht, kan je de gehele klantenkring met één klik op de hoogte stellen.

Voorraadbeheer

Alle wijzigingen in de voorraad, of dit nu online of offline is, worden in je salon software bijgehouden. Dankzij deze functie direct inzichtelijk wat bijbesteld moet worden en wat nog voldoende op voorraad is.

Webwinkel

Wil je online salonartikelen verkopen? Ook dat is mogelijk. SalonWare helpt je met het opzetten van een professionele webshop. Hierdoor zijn je producten eenvoudig online te bestellen. Bijkomend voordeel is dat het productbeheer direct in je software terug te vinden is.

Website

Om de software compleet te maken, is het ook mogelijk om een professionele website te ontwikkelen, op maat gemaakt voor de salonbranche. Je schoonheidssalon of pedicure is daarmee direct goed vindbaar voor potentiële klanten. Met SalonWare creëer je in een handomdraai een volledig geoptimaliseerde website.

Lees meer

Automatische administratie

Het correct bijhouden van de administratie kan veel tijd in beslag nemen. Financiële werkzaamheden uitvoeren is bovendien niet voor iedereen weggelegd. Daarom doet de software dit automatisch voor je. Met de administratieve functie worden alle financiën op de juiste manier bijgehouden en kan je jezelf richten op de activiteiten waarmee je daadwerkelijk het verschil kunt maken.

Lees meer

Online agenda

Altijd en overal eenvoudig toegang tot uw agenda. U beheert uw agenda eenvoudig via computer, laptop, tablet of smartphone. OnlineAgendaVoorIedereen zorg voor maximale controle en optimaal gemak!

Lees meer

Filialen

Heeft u meerdere vestigingen of werk je samen met meerdere ZZP-ers. SalonWare biedt uitgebreide ondersteuning voor meerdere gekoppelde pakketten. We kunnen in overleg behandelingen, producten, klantgegevens en afspraken delen. Ook kunnen we gratis een overkoepelende vestiging aanmaken waardoor het de gemakken biedt van een gezamelijke salon, maar alles wel strikt gescheiden afgeschermd kan blijven.

Factuur en verzamelfactuur

Via het kassasysteem kunt u eenvoudig afrekenen en staat de factuur vervolgens automatisch klaar. Deze kan geprint worden of via e-mail verstuurd worden. Facturen kunnen ook automatisch verzameld worden om via verzamelfacturen naar de juiste persoon of instantie gestuurd te worden.

Online reserveren

Kunt u de telefoon niet altijd opnemen of willen uw klanten afspreken buiten uw werktijden dan moet u elke keer weer het antwoordapparaat afluisteren en terugbellen. Gebruik daarvoor onze online agenda.

E-mailhosting

Het ontvangen en versturen van e-mails naar klanten is nog nooit zo eenvoudig geweest. Naast websitehosting is ook e-mailhosting inbegrepen bij SalonWare. Het volledige klantbestand is bereikbaar in een paar stappen.

Spaarprogramma

Spaaracties op papieren kaartjes en stempels zijn niet meer van deze tijd. Dit kan efficiënter en duidelijker dachten wij. Met online salon software kan je moeiteloos spaaracties organiseren en bijhouden.

Direct aan de slag?


Wat kun je van ons verwachten

  • Geen installatie en/of aansluitkosten
  • Factuur en verzamelfactuur
  • Data altijd veilig opgeslagen in de cloud
  • Chat voor vragen
  • Automatische administratie
  • Geen verborgen kosten